Jag hade bestämt mig redan innan valparna var födda att jag inte skulle ha fler hundar hemma då jag vill hinna med varje hund men sen så ville Maja som har pappa Kino samäga en valp och det tyckte jag skulle vara jätte kul och perfekt för mig då jag såg att valparna utvecklades så fint och jag började redan där fundera på om jag inte skulle spara en valp iaf hemma.
När valparna blev 6 veckor så bestämde jag mig för att behålla en valp hemma och hon heter Melody som nu kallas Mello.
Tiden går så fort!
Lilla “Mello” bor kvar här på kenneln och hon växer så det knakar min lilla juvel..
Lillan börjar redan bli stor och jag brukar säga åt henne att hon är för söt för sitt eget bästa! Men då vickar hon bara på huvudet och blir ännu sötare, dom är för underbara:)På bilden ovan är det Mello med hennes nya kompisar Ruben och Liva och på den nedre bilden är på Mello när vi går våran dagliga skogsrunda hemma.
Nu ser jag fram emot sommaren då vi kommer att åka runt på lite utställningar tillsammans med Sofie som har Ruben och Diza.